Questions? Comments? Suggestions?

© 2019 PARCLIFE

google-play-badge.png
Download on the App Store

Met al je kindvriendelijke events, kampen, reizen, voorstellingen, aanbiedingen en kortingen!

Heeft u een kindvriendelijke zaak?

 

Bijvoorbeeld een kinderboerderij, een kindvriendelijke horecazaak, een kindvriendelijke camping, een kinderwinkel, een kindertheater of een andere kindvriendelijke hotspot?

 

Of heeft u geen vaste stek, maar bent u wel een organisator van tijdelijke of permanente kindvriendelijke evenementen?

 

Dan wil u natuurlijk graag uw doelpubliek bereiken. En uw doelpubliek dat zijn families.

 

Het goede nieuws is alvast dat dat gevoel geheel wederzijds is. Uit marktonderzoek blijkt namelijk dat families met jonge kinderen uren en uren verspelen op het internet op zoek naar zaken als die van u!

Gelukkig is er PARC!

 

Een app waarop ouders lokaal kunnen zoeken naar kindvriendelijke zaken. En vanaf nu ook een app waarop ouders elke dag in één oogopslag kunnen zien welk leuk kindvriendelijk evenement of welke kindvriendelijke promotie er in hun buurt te vinden is.

Download nu in de App Store of via Google Play door op één van bovenstaande dowload buttons te drukken!

GRATIS KAN!

Word gratis een kindvriendelijk adresje op PARC en vergezel duizenden van je collega's!

Ouders kunnen jouw adresje delen met elkaar, inchecken, een uitje plannen of een leuke review schrijven! ​

Deze optie is én blijft voor altijd gratis! Beloofd op ons communicantenzieltje! ✌️

MEER KAN OOK!

Deel al je acties, promoties en/of je evenementen via één van onze zeer goedkope en heerlijk eenvoudige formules! 

 

Ouders kunnen nu maanden op voorhand zien wat er te doen is in hun buurt of welke leuke korting ze kunnen krijgen!

Deze optie is dan weer wel betalend. Dat komt omdat ook wij graag in een verwarmd bureau werken! Sorry! 😜

PARC VOOR  OUDERS!

Kijk in de PARC agenda! Ontdek wat er dit weekend in je buurt te doen is. In onze agenda hebben alle vakanties voor de kinderen een andere kleur. Zo kan je heel gemakkelijk op voorhand de leukste, kampen,reizen en aanbiedingen ontdekken en delen met je netwerk! 

Deel alles met je besloten netwerk van bevriende ouders en/of familie! Laat met één klik weten of jou kind ook komt naar een kamp of event. Zo kan je heel gemakkelijk -per activiteit- samen afspreken! Bye bye eindeloze what's app berichten! Welkom PARC!

Geef met één klik aan of je wil carpoolen!Raadpleeg bij elke activiteit automatisch onze ingebouwde Google Maps of Waze! Chat verder in een besloten groepje. Activiteit voorbij= chat voorbij! 

Ontdek meer dan 2000 leuke kindvriendelijke adresjes bij jou in de buurt of zoek op locatie! Lees leuke reviews van andere ouders of schrijf er zelf één en inspireer zo meer dan 25.000 andere ouders!

Voeg de kindvriendelijke adresjes toe aan je favorieten! Kijk wat er op hun agenda staat, kijk of ze leuke last-minute aanbiedingen geven en plan je uitje met je familie of vrienden!

PARC VOOR JOU!

DEEL AL JE KINDVRIENDELIJKE EVENEMENTEN, KAMPEN, REIZEN & AANBIEDINGEN!

Organiseer je occasioneel of geregeld kindvriendelijke evenementen? Bijvoorbeeld: kindertheaterproducties, workshops voor kinderen, kampen voor kinderen, een opendeurdag, kinderfilms, avontuurlijke speurtochten voor kids, kinderfestivals, beurzen voor de kids,reizen voor gezinnen....

Speciaal voor jou (en natuurlijk voor de ouders )ontwikkelden wij met PARC verschillende formules waarmee je super gemakkelijk en al maanden op voorhand al je events kan delen. Op die manier kunnen ouders niet enkel elke dag ontdekken wat er in hun buurt te doen is, maar ook maanden op voorhand zoeken naar een leuke activiteit op een bepaalde lokatie: als ze bijvoorbeeld een tripje plannen.

Ook kunnen ze álle activiteiten en promoties van hun favoriete adresjes heel gemakkelijk volgen en inplannen in hun PARC-agenda. Eens ouders een bepaald event hebben ingepland, krijgt hun besloten netwerk hiervan een melding en kunnen zich samen organiseren (bijvoorbeeld samen carpoolen :-)). De ouders zijn ontlast en uw event krijgt weer een extra boost! Ouders gelukkig, kinderen gelukkig, jij gelukkig! DUS: wij ook zeer gelukkig! 

CATEGORIEËN!

SLAPEN

&

REIZEN!

WINKELEN!

DOEN!

KAMPJES

ETEN

&

DRINKEN!

Download on the App Store
google-play-badge.png

SPEEL IN OP HET MOMENT EN DEEL AL JE KINDVRIENDELIJKE ACTIES EN PROMOTIES!

Stel: je hebt een kindvriendelijk evenement. Alles loopt lekker, maar die ene welbepaalde dag komt er toch minder volk dan verwacht. Waarom dan geen leuke aanbieding maken die meteen zichtbaar is voor ouders die sowieso op zoek zijn naar een leuke activiteit via PARC? Geef bijvoorbeeld voor elke volwassene die komt één gratis ticket weg voor de kindjes. Win-win- win voor iedereen!

Of je hebt een kindvriendelijke horecazaak. En je merkt dat alles volgende week wat rustiger wordt dan anders. Dan kan je nu gewoon een leuke extra -bijvoorbeeld een gratis nagerecht voor het ganse gezin- aanbieden! Leuk voor de familie en leuk voor jullie!

Of je bent eigenaar van een kindvriendelijke winkel. En je hebt nog wat stock liggen. Wat ga je daar mee doen? Niet naar de vuilbak, mogen we hopen. Nee, organiseer een stockverkoop en maak er een leuke aanbieding van op PARC. Ouders blij, jij blij én de planeet blij ☺!

Of je hebt geen vast kindvriendelijk adresje, maar je wil wél graag kindvriendelijke kortingen, acties of promoties delen. Ook dan kan je bij ons terecht! Je maakt eenvoudig weg een actie, creëert een code via dewelke de promotie verkregen kan worden en klaar is kees! Easy as can be!

Voor al onze formules geldt dat je één abonnement neemt voor één hoofdzetel, ook al heb je bijvoorbeeld meerdere kindvriendelijke adresjes of organiseer je op meerdere locaties events. Je verdeelt je events en promoties naar eigen welbelieven over je verschillende locaties!

ONZE FORMULES!

PARC FREE

Een ideale instap voor een kleine, kindvriendelijke zaak die occasioneel eens een promotie of evenement wil lanceren. Een hotspot worden is gratis. Toch een evenement of promotie lopen? Dan betaal je gewoon per evenement of promotie. No strings attached....

PARC BASIC

Een perfecte formule voor de lokale kindvriendelijke zaak die geregeld een evenement organiseert. Indien u een jaarlijks abonnement neemt kan u uiteraard de events en promoties optellen en spreiden zoals voor u het beste uitkomt.

PARC PREMIUM

Dé formule voor de kindvriendelijke zaken die meerdere locaties hebben of meerdere evenementen op verschillende locaties hebben lopen. De hoofdzetel neemt een abonnement en verdeelt de evenementen en promoties zoals zelf gewenst over zijn verschillende locaties.

PARC PARTY

Heeft u een grote keten of bent u een stad of gemeente en komt u er niet met één van voorgaande formules? Of wil u graag een leuke, op maat gemaakte marketing campagne verzinnen met ons? Neem dan zeker contact op! Wij komen met veel plezier op de koffie om te kijken wat we voor mekaar kunnen betekenen!

Geselecteerd door Apple  als favoriet van de week in de Nederlandse en Duitse App Store!

​"Een briljante musthave app voor ouders!" Meervanmir

"Hun doelstelling is de meest gebruiksvriendelijke ouderapp in de hele wereld te maken en ik denk dat ze behoorlijk goed op weg zijn."  Mamsatwork

"Het leek alsof mijn gebeden verhoord werden! PARC app deed de zon aan de hemel verschijnen!" Saarie

 "Het succes van deze app valt grotendeels te verklaren door het feit dat ze een oplossing biedt voor een probleem waar veel gezinnen met jonge kinderen mee te maken krijgen."  Bloovi