Questions? Comments? Suggestions?

© 2019 PARCLIFE

google-play-badge.png
Download on the App Store

PARC AMBASSADEURS

Wij van PARC zijn heel erg bezig met ons product. We proberen continue op alle fronten te streven naar verbetering! Niet enkel willen we stap voor stap de app verder ontwikkelen op basis van feedback van onze gebruikers, maar ook vinden we het erg belangrijk dat de content op de app relevant is voor de ouders!

 

Daarom werken we met PARC AMBASSADEURS! Deze ambassadeurs kunnen ons leuke suggesties doen door in de app zelf adresjes toe te voegen. Maar ook moedigen we hen aan om de adresjes effectief te bezoeken en een review na te laten of ons op de hoogte te brengen als ze vinden dat een adresje of event naar hun aanvoelen misschien niet kindvriendelijk genoeg is.

 

Ambassadeurs maken kans op vele prijzen of  een terugbetaling consumpties die werden genuttigd in één van onze adresjes! We waarderen jullie feedback dan ook enorm! Wil jij ook graag PARC AMBASSADEUR worden? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier! 

Bedankt!

WORD PARC AMBASSADEUR!

Heeft u een blog of vlog, bent u actief op Instagram, heeft u uw eigen site? Laat het ons zeker weten! Zet hieronder de linken naar wat je doet! Wie weet werken we wel eens samen!