Questions? Comments? Suggestions?

© 2019 PARCLIFE

google-play-badge.png
Download on the App Store

DEEL AL JE KINDVRIENDELIJKE EVENTS 

MET EEN COMMUNITY VAN MEER DAN 28.000 OUDERS...

Actief in Vlaanderen én Nederland!

Download on the App Store
google-play-badge.png

Heeft u een kindvriendelijke zaak? Bijvoorbeeld een kinderboerderij, een kindvriendelijke horecazaak, een kindvriendelijke camping, een kinderwinkel, een kindertheater, een museum? 

Of bent u een organisator van tijdelijke of permanente kindvriendelijke evenementen?

Of bent u een stad en een gemeente op zoek naar manieren om uw inwoners te helpen en te informeren over uw aanbod voor kinderen in de regio? 

Heeft u ook al door dat brochures omslachtig zijn en dat ouders zowat grijze haren krijgen in een poging het leven van hun zo beminde kroost te regelen ? 

Dan heeft u misschien ook al eens van PARC gehoord? 

 

Een app waarop ouders lokaal kunnen zoeken naar kindvriendelijke zaken. Waar ze elke dag in één oogopslag kunnen zien welk leuk kindvriendelijk evenement of kamp er in hun buurt te vinden is. En waarmee ze zich samen kunnen organiseren in praktische dingen als carpoolen, afspraken maken, agenda plannen en nog veel meer!

CATEGORIEËN

SLAPEN REIZEN!

WINKELEN!

DOEN!

KAMPJES

ETEN DRINKEN!

PARC

De ultieme kidsadvisor!

Organiseer je occasioneel of geregeld kindvriendelijke evenementen? Bijvoorbeeld: kindertheaterproducties, workshops voor kinderen, kampen voor kinderen, een opendeurdag, kinderfilms, avontuurlijke speurtochten voor kids, kinderfestivals, beurzen voor de kids,reizen voor gezinnen....

Speciaal voor jou (en natuurlijk voor de ouders )ontwikkelden wij met PARC verschillende formules waarmee je super gemakkelijk en al maanden op voorhand al je events kan delen. Op die manier kunnen ouders niet enkel elke dag ontdekken wat er in hun buurt te doen is, maar ook maanden op voorhand zoeken naar een leuke activiteit op een bepaalde lokatie: als ze bijvoorbeeld een tripje plannen.

Ook kunnen ze álle activiteiten en promoties van hun favoriete adresjes heel gemakkelijk volgen en inplannen in hun PARC-agenda.
Eens ouders een bepaald event hebben ingepland, krijgt hun besloten netwerk hiervan een melding en kunnen zich samen organiseren (bijvoorbeeld samen carpoolen :-)). De ouders zijn ontlast en uw event krijgt weer een extra boost! Ouders gelukkig, kinderen gelukkig, jij gelukkig! DUS: wij ook zeer gelukkig! 

VOORDELEN

  • Eén abonnement te verdelen over zoveel adresjes als je wil.

  • Nodig zoveel medewerkers uit als je wil om samen je account te beheren (en verwijder hen even gemakkelijk).

  • Geef alles een status: volzet, laatste tickets,...

  • Contacteer ons ten allen tijde indien je bij een speciale gelegenheid gratis opgenomen wil worden in onze nieuwsbrief. 

  • Geniet van een optimaal gebruiksgemak: al je adresjes worden automatisch voorgesteld als locatie, events kunnen worden herhaald of gedupliceerd (indien hetzelfde event doorgaat op een andere locatie), ....

ONZE FORMULES